Pensiunea Gabriela – Durau Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare durau cazare in moldova cazare judetul neamt cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in durau

 

Pensiunea Gabriela - Durau

Situata in centrul statiunii, Pensiunea Gabriela dispune de 5 camere de doua locuri si doua camere de patru locuri. Camerele au TV color, cablu Digi si frigider, incalzire si apa calda non stop prin centrala proprie a vilei.

Capacitate de cazare:
5
2

Album foto Pensiunea Gabriela – Durau

Facilitati cazare Pensiunea Gabriela – Durau


Harta zonala Pensiunea Gabriela – Durau

Descriere Pensiunea Gabriela – Durau
Pentru turistii cazati la Pensiunea Gabriela se pot organiza partide de pescuit pe lacul Izvorul Muntelui, plimbari cu vaporasul, iar amatorii de schi pot profita de partia dotata cu teleschi din statiune.

Oaspetii nostri vor mai avea de asemenea acces la:
– curte cu parcare si loc de joaca pt. copii 1500 mp
– living 60 mp
– bucatarie utilata 30 mp
– biliard
– Terasa acoperita
– terasa in aer liber
– gratar

Va asteptam!

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, ATV, se accepta animale, parcare, gradina/curte, biliard, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, loc amenajat de joaca

Facilitati camere: sobe de teracota, frigider in camera, uscator de par, baie pe hol, camere cu balcon, incalzire

Atractii turistice:

Masivul Ceahlau este cel mai inalt din Muntii Bistritei din grupa Carpatilor Moldovenesti: Transilvania, Carpatii Orientali. Este situat in extremitatea sudica a Muntilor Bistritei si este strabatut de paralela 47 latitudine nordica si de meridianul 25 longitudine estica. Ceahlaul este inconjurat de vai adanci in toate directiile: la N de Valea Bistricioarei, la E de Lacul de acumulare Izvorul Muntelui, la S de Valea Bicazului si la V de vaile Bistrelor si a Pinticului. Altitudinea maxima din Ceahlau este atinsa de Vf. Ocolasu Mare, 1907m, al doilea vf. si cel mai important fiind Vf. Toaca, 1904m.
Toti muntii din jurul Masivului Ceahlau nu depasesc 1500m alt., de aceea are caracterul de masiv. Masivul Ceahlau este alcatuit din culmi laterale care nu depasesc 1600m alt.: pe versantul estic culmea Rachitis, la NE culmea Fantanele, iar la V culmea Piciorul Schiop. Intre 1350m si 1700m alt. sunt pereti de stanca de max. 350m inaltime si sisteme stancoase, cum ar fi Zidul Ocolasului Mic la SE si S, cu alt. maxima de 1728m (Vf. Vanturis), stancaria Piatra Ciobanului si stancaria de sub Vf. Toaca, cu alt. maxima de 1790m (Piatra Ciobanului) si Stanilele Mici si Mari pe versantul de SV, sub Zidul Ocolasului Mare,cel mai inalt sistem stancos.
Intre Ocolasul Mic si Ocolasul Mare exista un platou inferior,de max. 1 km lungime si 500m latime,deasemenea existand o treapta,stanca Coloana Dorica. Intre Vf. Ocolasul Mare si Vf. Toaca, cu o orientare S: N, se intinde platoul superior al Ceahlaului, avand o lungime de 6 km si o latime de max. 2 km. Pe acest platou superior se remarca 2 delusoare: Batca Ghedeonului(1845m alt.) si Vf. Lespezi (1805m alt.). Asadar Masivul Ceahlau are infatisarea unei mari cetati, cu ziduri si metereze, iar deasupra cele 2 varfuri.

Contact
Telefon: 0744.509.394
Email: cezarmocanasu@yahoo.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>