Pensiunea Gainusa de munte – Cheia Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare cheia cazare in muntenia cazare judetul prahova cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete cazare valea teleajenului pensiune in cheia pensiune pe valea teleajenului

 

Pensiunea Gainusa de munte - Cheia

Va invitam la pensiunea Gainusa de Munte, la poalele Muntelui Zaganul, in localitatea prahoveana Cheia. Construita in 2007 langa padure, pensiunea reprezinta un loc de relaxare perfect, la distanta de cel putin 50 de kilometri de orice sursa de poluare.

Capacitate de cazare:
8

Album foto Pensiunea Gainusa de munte – Cheia

Facilitati cazare Pensiunea Gainusa de munte – Cheia


Harta zonala Pensiunea Gainusa de munte – Cheia

Descriere Pensiunea Gainusa de munte – Cheia
Pensiunea, clasificata la 4 margarete, dispune de un living mare, cu semineu si terasa exterioara. In curte va asteapta terenul de tenis, fotbal sau baschet, pentru cei sportivi; locul de joaca pentru cei mici si spatii de relaxare la liziera padurii.
Gainusa de Munte va ofera 8 camere duble (dintre care 6 la etajul 1), spatioase, peste 18 m2, toate mansardate, avand baie proprie, echipate cu minibar, internet, telefon si televiziune prin satelit.
Celelate 2 camere sunt situate la mansarda;  sunt mai spatioase, au o suprafata de 25 m2 si dispun si de canapele extensibile.
acilitati cazare: frigider in unitate, masa de ping-pong, TV in living, parcare, gradina/curte, teren de sport, terasa, gratar/barbeque, living, semineu, loc amenajat de joaca.
Facilitati camere: internet in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Atractii turistice
Pe langa Muzeul Florilor de Mina din Cheia, puteti vizita manastirile Suzana si Cheia, puteti urca la Muntele Rosu (1260 m) sau pe trasee turistice la Cabana Ciucas, Poiana Stanii, Valea Berii sau Varful Siriu. De asemenea, puteti ajunge la lacul de acumulare Maneciu (17 kilometri), la salina Slanic (30 de kilometri) sau la Brasov (50 km).

Contact
Telefon: 0244.294.115
Fax: 0244.294.115
Mobil: 0728.31.73.81
Email: rezervari@gainusa.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>