Pensiunea Gentina – Vatra Dornei Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in bucovina cazare judetul suceava cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare vatra dornei pensiune in vatra dornei

 

Pensiunea Gentina - Vatra Dornei

Pensiunea Gentiana, un nume special ales, pentru frumusetea locurilor din Bucovina. Aici se intalnesc minunile naturii, credinta pura a Bucovinei prin impresionantele manastiri si legendele acestor misterioase plaiuri. Gentiana, sau Floarea Bucovinei, este o minunata floare, ce se incapataneaza sa coloreze in albastru culmile muntilor si sa ii faca mai veseli.

Capacitate de cazare:
9
1

Album Pensiunea Gentina – Vatra Dornei

Facilitati cazare Pensiunea Gentina – Vatra Dornei


Harta zonala Pensiunea Gentina – Vatra Dornei

Descriere Pensiunea Pensiunea Gentina – Vatra Dornei

Asezata la poalele muntilor si la marginea padurii, Pensiunea Gentiana este retrasa in mijlocul naturii, la 1000 de m de centrul orasul Vatra Dornei. Prima experienta turistica a inceput in anul 2005, de Craciun, pana acum trecand pragul pensiunii multi turisti, din toata Romania si pana in cele mai indepartate colturi ale Europei.

Gentiana va ofera 23 de locuri de cazare, dispuse in 10 camere cu baie proprie. Toate camerele au televizor propriu, iar apa calda va sta la dispozitie tot timpul. Camerele au doua sau trei locuri in paturi simple sau matrimoniale. La parter, este salonul, unde pot servi masa pana la 30 de persoane, iar cine vine cu propriile bucate, poate sa foloseasca intreaga bucatarie.

La noi toata lumea ne e prietena, iar noi ne dorim ca prietenii nostri sa aiba cat mai multe. De aceea in curtea de aproximativ 4000 m patrati prietenii nostri se pot relaxa pe o terasa, pot sa incinga si sa sfaraie carnurile pe gratar, isi pot lasa copii pe terenul de joaca sau pot incinge jocuri sportive, iar cand zapada se asterne, tot la noi gasesti, cele mai alunecoase schiuri si sanii.

De asemenea in marea si frumoasa noastra curte isi pot gasi linistea si numeroase corturi.

La cerere oferim cine traditionale, focuri de tabara si intalniri de afaceri.

Contact

Telefon: 0230/375 053; 0722/512 845, 0749/181 381, 0749/181 380
Fax: 0230/375 053
Adresa: Strada Petreni, Nr 64A, Vatra Dornei, Judetul Suceava, Romania


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>