Pensiunea Insula Nada Apelor – Maliuc Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in delta dunarii cazare judetul tulcea cazare maliuc cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in maliuc

 

Pensiunea Insula Nada Apelor va invita sa petreceti minunate momente de relaxare, odihna si recreere in oaza noastra de natura salbatica din Delta Dunarii.

Capacitate de cazare:
6
4
4

Album foto Pensiunea Insula Nada Apelor – Maliuc

Facilitati cazare Pensiunea Insula Nada Apelor – Maliuc


Harta zonala Pensiunea Insula Nada Apelor – Maliuc

Descriere Pensiunea Insula Nada Apelor – Maliuc
Va asiguram cazare in vile cu conditii optime de confort, impatimitii de pescuit putandu-se desfasura atat in incinta noastra (aprox. 2 ha) cat si in numeroasele locuri de pescuit din zona adiacenta. Va garantam ca dupa cateva zile petrecute la noi veti pleca cu „bateriile” reincarcate si cu dorinta de a reveni.
Pensiunea Insula Nada Apelor  este un sat de vacanta construit intr-un areal de 4 ha compus din 3 insule cu o suprafata totala de 2 ha plus patru canale si un bazin central totalizand alte 2 ha de luciu apa alimentate din Dunare printr-un sistem gravitational. Este amplasata in localitatea Maliuc, brat Sulina, mila 24.
Pe doua dintre insule, impadurite cu salcii si salcami si plantate cu gazon salbatic, s-au amenajat facilitatile de cazare, restaurantul cu terasa, locurile de picnic cu gratare, plite,protap, piscine adulti si copii, jacuzzi, terasa pentru plaja si debarcader de unde poti inchiria caiace, hidrobiciclete si barci cu rame.

Canalele si bazinul sunt interconectate, populate cu toate speciile de pesti caracteristice Deltei si vegetatia acvatica corespunzatoare (nuferi, bradis, papura, stuf, stanjenei galbeni etc.) asigurand un cadru deosebit de romantic pentru plimbarile cu barca la rame – inchipuiti-va cum arata la apusul soarelui.
Am amenajat special pentru dvs. estacade pentru pescuit la malul apei, in dreptul fiecarui vile de unde puteti captura somn, crap, stiuca, salau, avat, caras, platica, rosioara, biban, babusca, lin, functie de sezon.

Trasee turistice
Cu barcile pensiunii puteti face excursii  in locuri indite, putand admira zone de o frumusete rara.
Programarea excursiilor se face in ziua anterioara, cu administratorul pensiunii.
Aceste trasee pot fi facute cu barca de 4-5 locuri cu motor de 10/25 CP in perioada de 2-4 ore, in care puteti admira natura spectaculoasa in toate aspectele ei sau/si pescui, putand atinge in orice combinatie veti dori urmatoarele obiective:
Canale: Sulina, Sontea, Dunarea Veche, Olguta, Razboinita, Cranjala, Ocolitor, Centura, Mila 36, Mitchina, Papadia, Arhipenco, Ciobanica, Eracle, Visina. Canal 22.
Lacuri: Fortuna, Baclanestii Mari, Rotund Ligheanca, Lighenetu, Vacaru, Vacarel, Martin, Ciobanica.
Locuri de referinta: „La Anafor”, DM 21, „La cruce”, „La S”, „La cupe”

Pentru aceste trasee va propunem barci/salupe rapide de 6-8 locuri, cu motoare de 50/150 CP in perioade de 4-6 ore in care puteti vizita obiective mai indepartate din Delta Dunarii, celebre prin unicitatea si specificitatea lor.
In ordinea si in grupajul pe care il veti dori puteti vizita urmatoarele obiective turistice:
Localitati/Grinduri – Sulina cu varsarea Dunarii in Marea Neagra, cu celebrul cimitir multiconfesional din EUROPOLIS – orasul PORTO-FRANCO din vremea lui Jean Bart, CRISAN, LETEA SI CARAORMAN cu padurile lor unice, MILA 23 – pepiniera de canotori ai flotilei ROMANIEI de caiac-canoe dintre care se desprinde multicampionul IVAN PATZAICHIN.
Canale/Garle – Dunarea Veche (Marele M), Stipoc, Lopatina, Busurca, Imputita, Litcov, Vatafu, Caraorman, Crisan, Sfistotca si multe altele.
Lacuri – Trei Iezere, Bogdaproste, Bobina, Matita, Lungu, Gorgova, Obretinu, Iacub, Puiu, Puiulet, Lumina, Rosu, Rosulet si multe altele.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, rau in curte, internet prin cablu, se accepta animale, gradina/curte, piscina, teren de sport, acces la bucatarie, jacuzzi, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese, seif la receptie, loc amenajat de joaca, bar, restaurant

Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV

Contact
Telefon: 0745.621.287, 0722.251.397
Email: nadaapelor@yahoo.com


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Badea Cristina
    2012-05-18
    09:11:13

    Am fost acum 2 saptamani pe aceasta Insula Nada Apelor si a fost superb!!!Cazarea buna, mancarea foarte, foarte buna! D-na Carmen (Administrator) super de treaba! FELICITARI! MERGETI CU INCREDERE!

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>