Pensiunea Jankovic – Curtea de Arges Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare curtea de arges cazare in muntenia cazare judetul arges cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in curtea de arges

 

Pensiunea Jankovic

Pensiunea Jankovic este situata la 250m de Manastirea Curtea de Arges, circa 150 Km de Bucuresti si 25 Km de Muntii Fagaras, intr-un cadru natural deosebit, unde paradisul florilor este la el acasa.

Capacitate de cazare:
1
2
1
13
1

Album foto Pensiunea Jankovic


Facilitati Pensiunea Jankovic – Curtea de Arges


Harta zonala Pensiunea Jankovic – Curtea de Arges

Descriere Pensiunea Jankovic

Pensiunea Jankovic ofera circa 36 locuri de cazare si un restaurant cu specific sarbesc, ce are o capacitate de 110 de locuri. Meniul bogat, bauturile rafinate si atmosfera primitoare a localului va fac sa uitati de grijile cotidiene. Imprejurimile ofera o varietate de obiective turistice: Barajul Vidraru, Transfagarasanul, Lacul Balea, Valea Oltului, precum si numeroase obiective istorice: Biserica Domneasca, Manastirea Curtea de Arges, Cetatea San Nicoara, Cetatea Poenari etc. Va invitam sa ne bucuram impreuna de oferta bogata a pensiunii si frumusetile impreujurimilor.
Facilitati cazare: frigider in unitate, internet wireless, parcare, room service, terasa, bar, restaurant. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0248.729.016
Adresa: Curtea de Arges


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Petrov Alexandra
    2012-09-11
    23:43:57

    Cea mai urata si neingrijita pensiune la care am stat vreodata. Nu e adevarat ce scrie pe siite,nu e comod,nu e confortabil,nu au apa calda dupa ora 24,wc in stare groaznica,acum curge apa in continuu,acum nu mai curge,se aude orice zgomot de pe hol sau de afara. Este cea mai naspa pensiune la care am fost pana acum,din cele 20 vizitate in toata tara. Va recomanda sa NU MERGETI ACOLO VREODATA! O SA VA PARA RAU DE BANI,anume 80 lei/camera dubla,conditii 3 stele cica.

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>