Pensiunea Kon Tiki – Sibiu Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul sibiu cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare sibiu pensiune in sibiu

 

Pensiunea Kon Tiki - Sibiu

Pensiunea Kon Tiki va invita intr-un spatiu linistit in care pentru cateva ceasuri sau zile veti trai intr-o atmosfera intima si de lux, la preturi rezonabile.
Totul a inceput in anul 1992… “1992, an cu noroc … si pentru noi dar mai ales pentru cei care se bucura de serviciile noastre, adica Dumneavoastra…”
… “Vestit in intregul Sibiu pentru delicioasa ciorba de burta, restaurantul Kon Tiki va asteapta”…

Capacitate de cazare:
12
2
2
1

Album foto Pensiunea Kon Tiki – Sibiu

Facilitati cazare Pensiunea Kon Tiki – Sibiu


Harta zonala Pensiunea Kon Tiki – Sibiu

Descriere Pensiunea Kon Tiki – Sibiu
Am navigat prin timp, precum celebra ambarcatiune Kon Tiki pe apele involburate ale Pacificului si ne-am castigat un renume.
Ciorba de burta de la Kon Tiki a devenit deja un brand. Vrei sa inchei o afacere, te intalnesti cu prietenii sau pur si simplu vrei sa iti faci o placere? Atunci cu siguranta vii la ciorba de burta de la Kon Tiki. Toata lumea vine aici. Intreaba pe oricine din orasul acesta, dar si din imprejurimi unde poti manca bine. Primul raspuns va fi: “La Kon Tiki, o ciorba de burta.”
Dar… dar in timp ne-a incoltit ideea unei pensiuni. A unui loc in care drumetul sa gaseasca o gazda buna si o mancare buna. Un loc in care, pentru cateva ceasuri ori zile sa se simta rege. Din aceasta dorinta s-a nascut acest minunat loc, pe care vi-l prezentam cu mandrie. Totul este de calitate. Nu am precupetit nici bani, nici munca. In fiecare coltisor si in fiecare lucru am pus dragostea noastra, a familiei care va este gazda. Pentru ca in primul rand, Kon Tiki este o afacere de familie.
Ziua de cazare incepe la 12 Am si se termina la 12 Am.
Toate camerele sunt dotate cu Tv color/cablu, minibar, baie, iar daca alegeti camera tip apartament beneficiati in plus de cabina cu hidromasaj.
Aveti protectie maxima pentru masina dvs. In parcarea interioara a pensiunii (14 locuri disponibile).

Restaurantul Kon-Tiki
Vestit in intregul Sibiu pentru delicioasa ciorba de burta, restaurantul Kon Tiki va asteapta acum cu o noua amenajare dar si cu un bogat sortiment de mancaruri din bucataria romaneasca si traditionala.
Restaurantul va sta la dispozitie pentru celebrarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra.

Contact
Telefon: 0269.220.350
Fax: 0269.220.350
Email: contact@kon-tiki.uv.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>