Pensiunea La Viorel – Sibiu Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul sibiu cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare sibiu pensiune in sibiu

 

Pensiunea La Viorel

Pensiunea La Viorel este localizata cum nu se poate mai bine, la numai 200m de gara centrala, la 5 minute de centrul istoric al orasului, care cu siguranta o sa va incante privirea de la primul contact vizual.

Capacitate de cazare:
9
4
1
1
1

Album foto Pensiunea La Viorel


Facilitati cazare Pensiunea La Viorel – Sibiu


Harta zonala Pensiunea La Viorel – Sibiu

Descriere Pensiunea La Viorel

Pensiunea La Viorel aflata la intersectia Bulevardelor Coposu si Constitutiei, doua dintre arterele principale, nu face sa demonstreze decat o pozitionare strategica, cat mai aproape de inima orasului. Inaugurata in anul 2006 si punand la dispozitie  16 camere, de diferite categorii, plus un apartament aflat la mansarda, format din doua camere si un living, pensiunea poate gazdui un numar maxim de 56 persoane.
In imediata apropriere puteti gasi parcul Tineretului, Spitalul Municipal, Facultatea de Medicina, Universitatea Lucian Blaga, clinica particulara Polisano, Scoala de Ofiteri 1512, acestea din urma formand “triunghiul” km-ului 0 al orasului. Dupa cum bine se stie, Sibiul a fost in anul 2007 Capitala Culturala a Europei impreuna cu Luxemburgul, ceea ce a dus la o ridicare a standardelor in materie de cazare si servicii oferite clientelei. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, ATV, internet wireless, parcare, tichete de vacanta. Facilitati camere: internet in camera, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0269.211.410, 0741.107.337
Fax: 0269.211.410
Adresa: Sibiu


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 2

 
 1. Bogdan
  2014-06-16
  22:06:07

  Proprietar patetic, cu inclinatii comuniste, nu permite nici cel mai mic zgomot din partea celor cazati, mancarea oferita la o masa festiva a fost nefacuta, cu urme de mucegai ... nu recomand aceasta locatie!

   
 2. sorina
  2014-01-09
  23:48:26

  Nu am avut o experienta tocmai placuta. Au fost foarte amabili, insa camerele sunt dezgustatoare, neaspirate, par pe asternut, miros intens de tigara, zgomot si curent puternic din cauza geamurilor proaste.

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>