Pensiunea Liana Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare campulung muscel cazare in muntenia cazare judetul arges cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in campulung muscel

 

Pensiunea Liana

Pensiunea Liana se afla in zona Campulung Muscel la 165 de km de Bucuresti (autostrada Bucuresti – Pitesti 110 Km, Pitesti – Campulung – 55 km), si 80 km de Brasov, culoarul Rucar – Bran. Drumul de acces la pensiune este asfaltat cu exceptia a 500 de m (drum de tara).

Capacitate de cazare:
6

Album foto Pensiunea Liana


Facilitati cazare Pensiunea Liana – Campulung Muscel


Harta zonala Pensiunea Liana – Campulung Muscel

Descriere Pensiunea Liana

Situata la lizierea unei paduri, pensiunea Liana este inconjurata de 10.000 mp de spatiu verde, aflati in proprietatea pensiunii (padure, helesteu cu pesti), neexistand posibilitatea sa fiti deranjati sau sa deranjati. Capacitatea este de 6 camere triple (pat matrimonial si un pat single). Fiecare camera este dotata cu baie proprie. Sala de mese are o capacitate de 40 de persoane (suprafata de 55 mp) si dispune de un frumos semineu din caramida. Exista de asemenea si televizor (cablu), internet wireless gratis, sah, remi, table, carti, etc. Bucataria, refacuta complet in luna noiembrie 2010, are o suprafata de 24 mp, este dotata cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spatat vase, accesul turistilor fiind permis. La bucatarie exista pe langa aragaz si o soba cu plita folosita pentru pregatirea mancarii la foc cu lemne, in ceaun sau oala de lut.
Pensiunea are si trei superbe terase acoperite, doua la parter (46 mp respectiv 22 mp), unde se afla mese si banci pentru servit masa la aer curat, masa de tenis, cat si la primul etaj unde sunt situate camerele. Avem deasemenea sursa proprie de apa, un izvor captat la 24m adancime, deci apa minerala nu trebuie decat pentru vin, apa noastra fiind foarte buna de baut. Exista gratar, leagan, mese in curte, masa de tenis si semnal pentru toate retelele telefonice.
La 2 km de pensiune se afla o baza sportiva cu teren de tenis de camp acoperit, unde sunt si instructori de tenis pentru copii si adulti, piste de alegare cu zgura, etc. Preturile sunt foarte bune, iar de la pensiune se poate ajunge foarte usor pe jos, prin padure sau pe sosea. Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, ferma proprie, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, livada, loc amenajat de joaca, sala de conferinte. Facilitati camere: uscator de par, incalzire centrala, baie in camera.

Contact

Telefon: 0740.597.972, 0745.982.442
Adresa: Bughea de Jos, Campulung Muscel


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>