Pensiunea Lunca Sibielului – Sibiel Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare in transilvania cazare judetul sibiu cazare marginimea sibiului cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete cazare sibiel pensiune in marginimea sibiului pensiune in sibiel

 

Pensiunea Lunca Sibielului este una dintre cele mai cunoscute unitati de cazare din Marginimea Sibiului, un tinut pitoresc si incarcat de traditii. Apreciata cu patru margarete, justificate de serviciile impecabile si de conditiile moderne, pensiunea din Sibiel reprezinta  o locatie potrivita unde turistii se pot caza pe timpul vacantei petrecute in aceasta frumoasa regiune a Transilvaniei.

Capacitate de cazare:
5
2
2

Album foto Pensiunea Lunca Sibielului – Sibiel

Facilitati cazare Pensiunea Lunca Sibielului – Sibiel


Harta zonala Pensiunea Lunca Sibielului – Sibiel

Facilitati Pensiunea Lunca Sibielului – Sibiel

Pensiunea Lunca Sibielului ofera turistilor conditiile necesare pentru un sejur perfect, intrucat, pe langa spatiile propriu zise de cazare, se mai gasesc aici: o sala de conferinte, o sala de mese, bar, terasa, foisor in curte, un loc special amenajat pentru joaca si o parcare proprie. De asemenea, este permis aici accesul cu animalele. In plus, pot fi organizate diverse activitati, dintre care merita a fi amintite plimbarile cu sania trasa de cai, cu ATV-urile sau karaoke, ca si activitate de interior.

Facilitati camere Pensiunea Lunca Sibielului

Cele noua camere puse la dispozitia turistilor in aceasta pensiune dispun de baie proprie, cu apa calda permanenta si uscator de par, incalzire prin centrala proprie, TV si internet. Fiecare camera de la etaj beneficiaza de acces catre un balcon, de unde se poate admira o priveliste incantatoare catre crestele muntilor Fagaras.

Contact

Telefon: 0269.552.667
Fax: 0269.552.667
Mobil: 0752.750.665
Adresa: Sibiel, Nr. 354, Sibiu
Email: office@sibiel.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>