Pensiunea MaryLou – Alba Iulia Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare alba iulia cazare in transilvania cazare judetul alba cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete pensiune in alba iulia

 

Pensiunea MaryLou - Alba Iulia

Situata in Zona Rezidentiala a Cetații din Alba-Iulia, Pensiunea MaryLou dispune de 24 de locuri de cazare, la standarde internationale, in 8 camere (32 mp): 4 camere duble in regim single si 4 camere duble cu pat matrimonial, iar in Clubul Privat, veti gasi o atmosfera clasica pentru petrecerea unei intalniri de afaceri sau cu prietenii si savurarea unor mancaruri si bauturi gustoase, specialitati ale restaurantului.
Confortul dumneavoastra este completat de linistea zonei si ospitalitatea gazdelor intr-un cadru intim și plin de caldura.

Capacitate de cazare:
4
4

Album foto Pensiunea MaryLou – Alba Iulia

Facilitati cazare Pensiunea MaryLou – Alba Iulia


Harta zonala Pensiunea MaryLou – Alba Iulia

Descriere Pensiunea MaryLou – Alba Iulia
Pensiunea Marylou dispune de 8 camere, confortabile, spatioase si elegante: 4 camere duble in regim single si 4 camere duble cu pat matrimonial (fiecare camera dispune de o canapea extensibila).
Servicii:
– micul dejun inclus in oferta de cazare,
– parcare privata in curte,
– acces la micul nostru spa gratuit
Va asteptam.
Facilitati cazare: internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, spalatorie, sauna, plata cu cardul, sala de mese, restaurant, sala de conferinte.
Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0358.082.450, 0728.287.801
Fax: 0358.082.451
Email: office@pensiunea-marylou.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>