Pensiunea Medina – Cheia Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare cheia cazare in muntenia cazare judetul prahova cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare valea teleajenului pensiune in cheia pensiune pe valea teleajenului

 

Pensiunea Medina - Cheia

Pensiunea turistica Medina din statiunea Cheia se afla amplasata intr-un cadru natural de o rara frumusete fiind o alegere de prima intentie in petrecerea timpului liber.Pensiunea noastra va ofera cazare in conditii excelente de relaxare si agrement , pentru petrecerea concediilor , vacantelor sau weekend-urilor dumneavoastra.

Capacitate de cazare:
10

Album foto Pensiunea Medina – Cheia

Facilitati cazare Pensiunea Medina – Cheia


Harta zonala Pensiunea Medina – Cheia

Descriere Pensiunea Medina – Cheia
Pensiunea Medina are in componenta  10 camere cu pat dublu , dispuse pe 3 nivele intr-o gama variata de culori pe fiecare etaj.
Toate camerele sunt dotate cu minibar, TV, cablu TV, uscator de par, cabina dus  cu hidromasaj, grup sanitar.
Toate camerale de la nivelul 1 si 2 au amenajata terasa proprie.
In camere si in restaurant fumatul este interzis(conform legilor in vigoare). Fumatul este permis pe balcon sau pe terasa.

Despre statiunea Cheia
Cheia este o statiune montana situata la 61 km nord de Ploiesti pe DN1A, in judetul Prahova, pe Valea Teleajenului, intr-o mica depresiune strajuita de Culmea Bratocea cu Varful Ciucas la nord, Culmea Zaganu cu Varful Gropsoarele la est si Muntele Babes – Bobu la vest, in Masivul Ciucas.
Padurile de brad si fag de pe inaltimile din jurul statiunii Cheia asigura un aer puternic ozonat, de depresiune intramontana. Climatul este subalpin cu veri racoroase iar peisajul este de vis.

Contact
Telefon: 0744.315.771 / 0745.233.000
Fax: 0244.295.707
Email: cazare@pensiune-medina.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>