Pensiunea Miraj – Azuga Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare azuga cazare in muntenia cazare judetul prahova cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare valea prahovei pensiune in azuga pensiune pe valea prahovei

 

Pensiunea Miraj - Azuga

Situata pe Valea Prahovei, Azuga este cea mai noua statiune de aici si datorita marelui potential turistic, a fost transformata dintr-un mic oras industrial, intr-o adevarata oaza de relaxare si totodata un excelent loc de a incerca noi aventuri.

Capacitate de cazare:
4
1
1

Album foto Pensiunea Miraj – Azuga

Facilitati cazare Pensiunea Miraj – Azuga


Harta zonala Pensiunea Miraj – Azuga

Descriere Pensiunea Miraj – Azuga

Aici la aproximativ 200 m de baza partiilor noi am inaugurat in anul 2005 Pensiunea Miraj, in urma unei experiente de 12 ani in domeniul turistic international.

Accesul aici se face foarte usor fiind la doar 2 km de la Dn 1 pe un drum ce nu va solicita masina la probe de off-road si totusi nu inseamna ca nu va veti simti in mijlocul naturi, noi fiind in imediata apropiere a padurii si a raului Azuga.

De la a sta pur si simplu pe balconul camerei, a asculta susurul apei si fosnetul padurii, a face mici plimbari pe jos sau pe biciclete, la nebunia unui Atv sau la a incerca placerea schiului – credem ca le putem oferi pe toate in conditii excelente.

Se asigura masa la cerere, atv-uri, biciclete, schiuri, sanii

Va asteptam cu drag.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, ATV, internet wireless, se accepta animale, parcare, gradina/curte, jacuzzi, gratar/barbeque, sala de mese, loc amenajat de joaca, tichete de vacanta.

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0722 853 251
Adresa: Azuga, Str. Valea Azugii nr. 9


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>