Pensiunea Moldotour – Iasi Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare iasi cazare in moldova cazare judetul iasi cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in iasi

 

Pozitionata in centrul orasului Iasi, aproape de principalele puncte de afaceri si de interes turistic, la numai 300 de metri de Gara Centrala Iasi, 600 de metri de Piata Unirii si 20 de minute fata de Aeroportul Iasi, Pensiunea Turistica Moldotour este locul ideal atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turistii care viziteaza Iasul.

Capacitate de cazare:
12
2
6

Album foto Pensiunea Moldotour – Iasi

Facilitati cazare Pensiunea Moldotour – Iasi


Harta zonala Pensiunea Moldotour – Iasi

Descriere Pensiunea Moldotour – Iasi
Pensiunea Moldotour, va pune la dispozitie 42 de locuri de cazare dotate modern repartizate in 12 camere cu 2 paturi, 6 camere cu pat matrimonial si 2 camere triple. Va oferim la tarife accesibile, cameresi servicii care satisfac cele mai exigente cerinte.
Pozitionare intr-o zona linistita, dotarile moderne si personalul calificat vor face ca sejurul dumneavoastra sa fie de neuitat si sa reventi intotdeauna cu placere.

Restaurant
Restaurantul va ofera un meniu international intr-o atmosfera placuta si eleganta.
Satisfactia unui sejur agreabil pentru cele mai diverse gusturi este completata de o servire ireprosabila.
Capacitatea restaurantului este de 40 de locuri, fiind locul ideal pentru intalniri si petreceri intr-un cadru intim.

Atractii turistice
Parfumul arhaic de veche capitala, vestit loc de pelerinaj, oras al culturii si renasterii nationale, punct de rascruce intre Orient si Occident, cu viata universitara care-i confera o tinerete perpetua… toate acestea contribuie la identitatea dinamica a orasului Iasi.
Iasul va ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber. Puteti vizita Palatul Culturii, Parcul si sera Gradinii Botanice, parcul Copou cu celebrul “Tei al lui Eminescu”, Plopii fara sot si Bojdeuca lui Creanga din Ticau. Veti avea posibilitatea sa vizionati spectacolele Teatrului National si ale Operei Romane sau puteti audia concertele de inalta tinuta ale Filarmonicii Moldova iar pe langa acestea, concerte si spectacole in aer liber.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei, care adaposteste moastele Sf.Parascheva, biserica Trei Ierarhi, manastirile Golia si Cetatuia pot fi alte repere ale vizitei dumneavoastra in Iasi.

Contact
Telefon: 0232.217.370
Fax: 0232.217.370
Email: receptie@pensiuneamoldotour.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>