Pensiunea Rosu – 23 August

3 margarete cazare 23 august cazare judetul constanta cazare pe litoral cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in 23 august vrdoma

 

Pensiunea Rosu

Pensiunea Rosu este localizata foarte aproape de Plaja 23 August, o parte a litoralului mai putin frecventata de turisti, dar mai libera, situata intre Statiunea Olimp si Statiunea Costinesti. Fiind apreciata cu trei margarete, aceasta pensiune ofera turistilor, pe langa servicii de calitate si diverse activitati agroturistice estivale, ce reprezinta un adevarat deliciu, in special pentru turistii sositi aici cu familia.

Facilitati cazare Pensiunea Rosu

Album foto Pensiunea Rosu

Harta zonala Pensiunea Rosu

Facilitati Pensiunea Rosu

Pensiunea dispune de facilitati de 3 stele, 4 camere, trei camere duble si o camera tripla cu baie si balcon proprii, un living comun si o bucatarie, un spatiu de joaca, foisor, gratar.

Facilitati camere Pensiunea Rosu

Camerele pensiunii dispun de: aer conditionat, minibar, baie proprie si balcon si sunt complet utilate: pat matrimonial, dulap, comoda, noptiere, TV LCD cablu, baie cu cabina dus, feon, apa calda non stop.

Facilitati extra Pensiunea Rosu

Pensiunea este un loc ideal pentru familiile cu copii pentru ca acestia se pot juca in siguranta in curtea plina de verdeata si flori si in spatiul de joaca special amenajat cu zona cu nisip, balansoar, bancuta, biciclete, triciclete si jucarii.

Pensiunea mai dispune de crescatorie de fazani, bibilici, porumbei. Micul dejun va fi preparat, la cerere, cu produse din gospodaria propie.

Contact Pensiunea Rosu

Telefon: 0722.260.180, 0749.260.180
Adresa: E87, 23 August, judetul Constanta


 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. elisabeta
    2014-07-06
    00:09:45

    buna ziua. as dori sa stiu cit de distanta este pensiunea fata de plaja?