Pensiunea Sanliv Confort – Bucuresti Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare bucuresti cazare in muntenia cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in bucuresti

 

Pensiunea Sanliv Confort

Personalul pensiunii Sanliv Confort va asteapta acolo unde linistea si conditiile exceptionale, corespunzatoare categoriei de confort de 3 stele, va vor asigura o sedere reusita si o atmosfera ca acasa. Intrucat nu ofera mancare pensiunea pune la dispozitia clientilor o bucatarie care este dotata cu tot ce ii trebuie unei.

Capacitate de cazare:
13

Album foto Pensiunea Sanliv Confort


Facilitati cazare Pensiunea Sanliv Confort – Bucuresti


Harta zonala Pensiunea Sanliv Confort – Bucuresti

Descriere Pensiunea Sanliv Confort

Pensiunea Sanliv Confort combina designul rustic cu cel modern iar spatiul oferit spre inchiriere este distribuit astfel: la subsol se afla sala de mese, cu o suprafata de 100 mp, ideala pentru prezentari, intalniri de afaceri, lansari de produse, organizari interviuri sau pentru alte reuniuni din cadrul firmelor care au ca punct de intalnire cu angajatii din tara Bucurestiul. Acest spatiu este prevazut cu doua grupuri sanitare. Capacitatea maxima a salii este de 68 de persoane (17 mese cu 68 de scaune). Peretii albi ai salii sunt perfecti pentru proiectii; la parter se afla receptia, bucataria si 3 camere utilate cu paturi duble si grupuri sanitare proprii; la primul si la al doilea etaj se afla cate 5 camere cu paturi duble si grupuri sanitare proprii.
Toate camerele au fost astfel mobilate incat sa emane o atmosfera de intimitate si discretie. Pensiunea Sanliv Confort este ideala pentru cei aflati in calatorii de afaceri sau in delegatie in Bucuresti sau pentru intalniri discrete de protocol. Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, TV in living, internet wireless, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, sala de mese, seif la receptie. Facilitati camere: internet in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0214.340.101, 0722.534.829, 0743.402.300,
Adresa: Str. Valea Lunga nr.38a, Bucuresti


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>