Pensiunea Sebastian – Baile Felix Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare baile felix cazare in crisana cazare judetul bihor cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in baile felix

 

Pensiunea Sebastian - Baile Felix

Pensiunea Sebastian este situata in centrul statiunii Baile Felix, langa Lacul cu nuferi, la 4-5 minute de mers pe jos de oricare strand din statiune (Felix, Apollo, Termal, Padis, Muncel, Crisana, International).

Capacitate de cazare:
4
3

Album foto Pensiunea Sebastian – Baile Felix

Facilitati cazare Pensiunea Sebastian – Baile Felix


Harta zonala Pensiunea Sebastian – Baile Felix

Descriere Pensiunea Sebastian – Baile Felix
Pensiunea dispune de 7 camere dupa cum urmeaza:
– o camera cu doua paturi separate
– 3 camere cu 2 paturi apropiate
– 3 camere cu pat matrimonial
Fiecare camera are baie cu dus, TV cablu, frigider, aer conditionat, internet wireless.
Pensiunea are incalzire centrala proprie.
Camerele sunt structurate pe doua nivele: patru la primul nivel si trei la mansarda. Pensiunea are la primul nivel un salon dotat cu o bucatarie utilata la dispozitia dumneavoastra. Consideram ca acest salon este punctul forte pentru pensiunea noastra fiind un lucru apreciat de turistii care ne-au vizitat. Este ideal pentru un grup de persoane care inchiriaza toata pensiunea.
Evenimentele mai speciale de peste an (1Mai, Craciun, revelion) sau evenimentele mai deosebite din viata dumneavoastra le puteti petrece alaturi de cei apropiatii la Pensiunea Sebastian.

Atractii turistice
Statiunea Baile Felix este locul ideal pentru a petrece minunate clipe de relaxare alaturi de cei dragi la bazinele cu apa termala din statiune. Statiunea dispune de o bogata baza de tratament ce cuprinde: instalatii pentru bai la cada, instalatii pentru aplicatii calde cu namol si parafina, bazine cu apa termala, instalatii pentru elongatii sub apa, instalatii pentru electro si hidroterapie, sauna, piscine acoperite si in aer liber, sali de gimnastica medicala. Aici functioneaza si o unitate medicala, Spitalul de recuperare, avand o baza de tratament foarte complexa, fiind recunoscut pentru rezultate obtinute.

Stranduri in statiunea Baile Felix
Strandul Felix recent modernizat e situat la nici 5 minute de mers pe jos de pensiunea noastra. Intrarea este 20 lei pt.adulti, 10 lei pentru copiii peste 4 ani iar cei sub 4 ani gratuit. In pret este inclus accesul nelimitat la mini aqua magic (topogane). De retinut ca acest starand functioneaza doar in perioada de vara. Cu exceptia piscinelor amenajate in incinta hotelurilor, cele mai renumite stranduri sunt Felix, Apollo, Padis, Muncel. Pensiunea noastra este situata echidistant (5 min de mers pe jos) de cele patru stranduri mentionate. Strandul Felix,  dupa o modernizare facuta de o firma maghiara, a devenit cel mai modern strand din statiune. Aici, incepand cu anul 2006 functioneaza un mini Aqua Magic cu trei topogane cu diferite grade de dificultate, fiind unul din principalele atractii ale statiunii pe timp de vara. In anul 2007 s-a inaugurat piscina hotelului International situata cam la 100m de pensiunea noastra, avand bazine atat acoperite cat si in aer liber. S-a redeschis pentru public si lacul cu nuferi, situat langa pensiunea noastra, cu o noua imagine, fiind renovat complet.  De retinut ca in statiune functioneaza in sezonul rece strandul Apollo (acoperit si aer liber), Crisana (aer liber), International (acoperit si aer liber), Termal (acoperit si aer liber), Padis (acoperit).

Contact
Telefon: 0359.809.355, 0745.048.367
Fax: 0359.811.534
Email: radu_pas@rdslink.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>