Pensiunea Ultima Frontiera – Periprava Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare in delta dunarii cazare judetul tulcea cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete cazare periprava pensiune in periprava

 

Daca in calatoria ta imaginara prin Delta Dunarii, rasfoind carti si site-uri, ai ajuns pe la noi, acorda-ti un ragaz si trage-ti sufletul printre paginile de la Ultima Frontiera .
Ca si tine , si noi am pornit intr-o calatorie imaginara a deltei asa cum am crezut ca se mai regaseste doar in povestile de demult. Asa am ajuns la Ultima Frontiera . Dintr-o aventura s-a nascut un complex situat chiar la ultima frontiera, adica intr-un peisaj de aproape 1000 ha de salbaticie, la granita dintre Romania si Ucraina, in ultima localitate de pe bratul Chilia, in Periprava.

Capacitate de cazare:
16

Album foto Pensiunea Ultima Frontiera – Periprava

Facilitati cazare Pensiunea Ultima Frontiera – Periprava


Harta zonala Pensiunea Ultima Frontiera – Periprava

Descriere Pensiunea Ultima Frontiera – Periprava
Nici nu stiu daca ar trebui sa iti mai povestesc despre cele 16 camere din cadrul pensiunii Ultima Frontiera caci, cu siguranta ai fost deja vrajit de peisajul care te inconjoara. Nu vrei sa vorbim despre lucruri concrete. Mai avem timp imi spui,  poate mai tarziu.
Stiu, simti ca timpul trece altfel aici , departe de zgomotul citadin , ca l-ai lasat undeva la plecarea ta din Tulcea si ca nu te mai poate fugari . Sunt prea multe de vazut si descoperit la Ultima Frontiera , iar timpul e ingaduitor in Delta , zilele curg altfel.
Dar cum se lasa seara si trebuie sa vorbim si de cazare in Delta Dunarii, iti voi spune totusi povestea pensiunii de aici . Desi inclin spre descrierea academica a facilitatilor de cazare de 4* oferite (birou , minibar , seif , televiziune prin satelit , internet WiFi , aer conditionat , baie cu dus , produse cosmetice , uscator de par)

Activitati
Excursii pe canale
Cum stiu ca ai venit in Delta Dunarii sa cunosti , sa vezi , sa simti , sa mirosi , sa gusti si sa auzi , am sa iti prezint o parte din lumea mea vazuta dintr-o barca.
Doua-trei ore vom rataci pe canalele deltaice , vom cerceta cerul si pasarile , apele si pestii , pamantul cu micile asezari pescaresti sezoniere , oamenii si locurile .
Excursie Canal Sulimanca – Merheiul Mic – Merheiul Mare – Canal Suez
Excursie Golful Musura
Excursie la Sulina
Nu uita sa iei cu tine aparatul de fotografiat , sapca si lotiunea de soare , fasul pentru vant si ploaie . Stiu , stiu … si tantarii ? ma vei intreba . Ei bine , afla ca nu ne vor bate la cap ziua ; ei sunt stapani seara cand noi deja ne vom desfata cu un pahar de vin bun in interiorul pensiunii .

Padurea Letea
Si cum ti-am tot povestit despre stuf , apa , pescuit , oameni , pelicani si nuferi , iti propun astazi ceva diferit: o excursie in Padurea Letea.
Despre Padurea Letea s-a tot scris , si cred ca ai cules deja tot ce ti-as putea eu scrijeli pe aceasta pagina despre liane , scoici si dune de nisip , despre codalb care isi are un cuib aici sau despre stejarii seculari .
Dar nu , nu e doar ceea ce ai citit tu pana acum! Exista mult mai mult dincolo de scris . Trebuie sa vezi macar o data ! Ca sa te conving , iti arat cateva fotografii , dar sa stii ca le astept si pe ale tale .

Incursiune in lumea staroverilor
Te voi lua totusi de langa oala de bors lipovenesc de peste ca sa iti prezint cativa prieteni, lipovenii din Periprava . Vom strabate impreuna cararile satului in cautare de timpuri , traditii , istorisiri , oameni si locuri .
Ulitele din sat , acoperisurile imbibate de stuf , peretii caselor pictati in verde si albastru , biserica, barbile incaruntite si lungi , lotcile trase la mal in fiecare dupa-amiaza , toate soptesc despre viata de aici .

Circuit in caiac
Daca vrei sa respiri Delta Dunarii , sa te relaxezi sau doar sa fii tu cu tine , iti propun o tura in caiac pe lacurile din complex .
Un prieten imi spunea ca toata viata vaslim . Uneori in aval , alteori in amonte , vaslim printre oameni , printre stari , vaslim cu timpurile sau contra lor . Dar aici toate raman in urma ta .
Doar tu si Delta Dunarii , idei si urme de caiac in apa .
Sa vaslim impreuna!

Contact
Telefon: 021.410.53.86
Fax: 021.410.53.75
Mobil: 0755.080.337, 0769.030.616
Email: reservations@hotelultimafrontiera.com


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 3

 
 1. Paul
  2012-10-31
  08:47:40

  vorbesti prostii Gelu ! organizarea este f. ok iar Silvan un om deosebit ! am fost acum in toamna si...m-am simtit minunat ! am avut capturi de zile mari si...nu cred ca mai exista altundeva in Delta un asemenea potential piscicol ! peisajul este si el de admirat !

   
 2. Marius
  2012-10-04
  19:13:37

  Eu nu pot sa cred asa ceva.
  Doar ce am venit de acolo. Vreau sa zic ca locul ala merita nota 10 pe orice capitol.
  Si ce lume primitoare! Pescuit nu mai zic.. de top!
  Conditii superbe!

   
 3. Gelu Costea
  2012-05-04
  12:06:18

  Fiind cazati la Crisan ne-am hotarat sa mergem la pescuit stiuca la Ultima Frontiera.Am sunat pe 27 aprilie administratorul (d-nul Silvan) pentru a face rezervarea iar dupa ce am primit OK-ul,a doua zi am plecat de la Crisan (drum de 1,5 ore) pana la Ultima Frontiera. Ajunsi la Hotel ne-a intampinat cineva care stia ca trebuie sa venim 4 persoane la pescuit,taxa fiind de 200 ron/pers urmand sa ni se puna la dispozitie cate o barca cu barcagiu la 2 persoane.Dar d-nul Silvan nu a fost de gasit,nimic nu era pregatit,s-au gasit pina la urma 2 barci,dupa aceea s-au gasit si 2 barcagii dar era o mare problema,ancorele barcilor erau incuiate la d-nul Silvan in magazie iar dainsul dupa 2 ore tot nu era de gasit,moment in care ne-am hotarat sa plecam.
  DERANJANT!
  Am ratat o zi si am cheltuit 50 litri de benzina + chiria barii care ne-a adus, DEGEABA,datorita proastei organizari.

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>