Plaja 2 Mai

2 mai obiective turistice judetul constanta plaje

 

Plaja 2 Mai

Plaja 2 Mai este localizata la aproximativ 53 km de Orasul Constanta, la o distanta aproximativ egala de Statiunea Mangalia si cel mai sudic punct al judetului Constanta, Statiunea Vama Veche. Accesul catre acest punct al litoralului se realizeaza fie urmand traseul drumului national DN39, ce se continua apoi spre Bulgaria, fie cu trenul pana in Mangalia, de unde se pleaca numeroase microbuze spre 2 Mai si Vama Veche.

Album foto Plaja 2 Mai

Harta zonala Plaja 2 Mai – Mangalia

Descriere Plaja 2 Mai

Dimensiunile plajei din 2 Mai sunt reduse si nu beneficiaza de dotari moderne, precum majoritatea statiunilor din partea nordica a litoralului, insa acest aspect nu ii impiedica pe turisti, acestia sosind aici intr-un numar destul de mare, pentru a se bucura in liniste de frumusetea sezonului estival. O mare parte dintre acestia, mai nonconformisti si mai putin pretentiosi opteaza chiar pentru instalarea corturilor, acest aspect reprezentand chiar farmecul acestui loc. Pe plaja de la 2 mai, intrarea in mare este lina, adancimea apei crescand treptat, dinspre tarm spre largul marii.

Prezentare video Plaja 2 Mai


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>