Plaja Navodari

constanta marea neagra obiective turistice judetul constanta plaje tabara copii

 

Plaja Navodari

Plaja Navodari este situata de-a lungul tarmului Marii Negre, la cativa km in nordul Orasului Constanta, in continuarea Plajei Mamaia. Aceasta se numara printre cele mai linistite plaje de pe intreg litoralul romanesc, fiind preferata in special de turistii mai nostalgici, ce isi amintesc mereu cu drag de vremurile trecute, cand plaja din Navodari era animata de copiii veniti aici in vacanta, in taberele de vara.

Album foto Plaja Navodari

Harta zonala Plaja Navodari

Descriere Plaja Navodari

In ultima perioada, vestitele tabere pentru elevi si studenti de la Navodari sunt tot mai rare, iar ca urmare, plaja este mai mereu libera si disponibila pentru turistii mai putin pretentiosi, care vor sa se bucure la modul simplu de frumusetea marii si de soare. Cei ce aleg sa isi petreaca vacantele din sezonul estival in Navodari sunt in general oameni simpli, atrasi aici de preturile din aceasta statiune, care sunt mult sub cele din alte locatii mai cunoscute de pe Litoralul Romanesc. La Navodari se pot gasi atat cazare, cat si mancare, la preturi decente. E drept ca in unitatile de cazare conditiile oferite nu sunt extraordinare, insa acest aspect pare sa nu conteze pentru turistii mai chibzuiti, ce vor sa profite de linistea si frumusetea acestui loc, petrecand un sejur cu bani putini.

Pe toata desfasurarea acestei mici portiuni a litoralului se disting cateva portiuni de plaje: Plaja Coconut, unde se gasesc sezlonguri, umbrele de soare si beach baruri unde se poate servi si masa, plaja din zona Complexului Lebada, unde sunt amenajate doar cateva sezlonguri sau plaja din dreptul Taberei de Copii. Un aspect pozitiv al acestei plaje este reprezentat de intrarea lina in apa. Pana la aproximativ 6-7 metri in largul marii, apa este foarte mica si limpede.

De-a lungul intregii veri, Plaja Navodari gazduieste numeroase concerte si alte evenimente, pe durata carora locul prinde mai multa viata.


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>