Plaja Ultima Playa – Mamaia

mamaia marea neagra plaja mamaia plaje

 

Ultima Playa este penultima bucata de plaja din Mamaia, inainte de Plaja H2O si imediat dupa Plaja Kudos, in directia Navodari, pe partea dreapta a soselei inainte de bariera de iesire din statiune, la 5 minute de mers pe jos de La Mania.

Album Foto Plaja Ultima Playa – Mamaia

Harta Zonala Plaja Ultima Playa – Mamaia

Descriere Plaja Ultima Playa – Mamaia
Datorita pozitiei nu veti fi deranjati de turistii agasanti, fotografii cu maimutica foto si mama leoaica, etc. Va fi locatia preferata de multi pentru pre/after party si chill out. Desi geografic nu este chiar ultima, pana acum ceva timp Plaja Ultima Playa era ultima inainte de Navodari, de aceea a si capatat acest nume.


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
 1. gelica75
  2010-07-29
  19:51:43

  Da nu vad de unde pana unde duce aceasta reclama fara nici o legatura cu intreg litoralul romanesc acum am ramas in peticul de litoral ne invadat de maimutica si de aia care vand porumb cand noi ar trebui sa facem reclama la intreg litoral care aproape arata ca dupa foamete cu terase inchise si parasite (zona venus,cap aurora,sudul litoralului) si cu hoteluri aproape goale si in pragul falimentului si astia fac reclama la un petec de plaja unde nu ai cazare dacat la cateva vile si vreo 3 hoteluri si pe plaja nu ai de unde sa iti cumperi un suc dar asa ceva nu se spune .
  PS. de tot rahatul cu tot ce avem noi pe litoral am ramas in peticul de plaja cand alti cu investitii mor de foame ,nu ma pot exprima in scris de rusinea cititorilor ce cuvinte imi vin in minte acum.

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>