Plaja Venus

obiective turistice judetul constanta plaje venus

 

Plaja Venus

Plaja Venus se intinde pe o portiune de aproximativ 1,5 km de-a lungul tarmului Marii Negre, in partea sudica a litoralului romanesc, la o distanta de aproximativ 3 km de Mangalia si in jur de 42 km de Constanta, intre Statiunea Saturn si Statiunea Jupiter.

Album foto Plaja Venus

Harta zonala Plaja Venus

Descriere Plaja Venus

Plaja din Statiunea Venus se desfasoara pe o suprafata suficient de mare, astfel incat sa satisfaca nevoile turistilor ce aleg sa isi petreaca sezonul estival aici. De-a lungul intregii lungimi a plajei se desfasoara mici golfuri, care patrund in interiorul tarmului, impartind plaja in mai multe sectoare mai mici. Sectorul de nord al plajei este mai linistit, intrucat se patrunde mai greu in mare, tarmul fiind marginit de pietre. Micile golfuri din nord dispar in partea sudica, unde plaja capata o forma dreapta, inregistrand o latime maxima de aproximativ 200 metri, ce constituie cel mai frecventat sector de pe intreaga intindere a plajei. De-a lungul intregii sale desfasurari, plaja este amenajata pe anumite portiuni cu umbrele de soare si sezlonguri.

Turistii ce aleg sa isi petreaca sezonul estival aici pot participa la diverse activitati de agrement, pot lua lectii de scuba diving sau se pot destinde in parcul de distractii, amenajat in statiune. De asemenea, unul dintre cele mai atractive aspecte este reprezentat de faptul ca plaja de la Venus gazduieste unul dintre cele mai populare evenimente desfasurate pe litoralul romanesc: Liberty Parade.


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 5

 
 1. SCIFO333
  2010-08-24
  23:09:44

  CASUTELE BRATES......IGRASIE....OAMENI NESERIOSI...MIZERIE..ORIBIL..LOCUL, OAMENI BUNI, PUR SI SIMPLU PUTE...NU VA DUCETI LA ACESTE `` VILE`` NICIODATA , O SA VA STRICATI VACANTA ..LOCURI DE JOACA PENTRU COPII NU EXISTA..ASISTENTA MEDICALA ...PFF NU AU NICI MACAR RIVANOL...PAZA? VREO 5 CAINI VAGABONZI CARE SAR PE TINE SA TE MUSTE, DACA MERGI CUMVA NOAPTEA LA BAIE. TOTUL LA PRETUL UNUI HOTEL DE 3 STELE CEL PUTIN ...CONCLUZIA...NU MERGETI E ORIBIL.

   
 2. mihaela
  2010-07-30
  09:33:43

  A fost cineva la hotel Silvia Venus in 2010 e deschis? are cineva un nr. de telefon?

   
 3. laura cristina
  2010-07-04
  15:40:23

  a fost cineva la casute in venus?

   
 4. Cazare Venus
  2010-05-31
  16:00:37

  Imi place foarte mult sa merg in Venus. Am renuntat la Mamamia pentru Venus!

   
 5. De calitate
  2010-02-19
  03:50:58

  A fost cineva acolo ? cum vi sa parut ?

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>