Publicitate Online

 

Structura TurismLand.ro
Serviciile TurismLand.ro sunt axate pe 2 categorii principale: prezentarea obiectivelor turistice din Romania (castele, cetati, pesteri, lacuri, manastiri, biserici, rezervatii, etc.) si prezentarea atractiilor turistice si de agrement din Romania (hoteluri, pensiuni, sate de vacanta, tabere, hanuri, restaurante, echitatie, spa-uri, atractii turistice extreme – bungee jumping, tiroliene, team building, etc.)

Avantajele publicitatii online
Internetul este un suport ideal pentru promovarea produselor si serviciilor unei firme sau companii, pentru ca pe langa numarul mare de vizitatori aduce si cateva avantaje care nu pot fi regasite in media traditionala.

Public select
Indiferent de site-ul vizitat sau profilul utilizatorilor, in marea lor majoritate, acestia fac parte dintr-o categorie speciala, foarte cautata de companii, utilizatorii de internet au studii medii sau superioare, detin sau au cunostinte de calculator si sunt dornici de informare.

Monitorizare in timp real
Numai publicitatea prin internet va ofera posibilitatea de a monitoriza in timp real impactul campaniei dumneavoastre. Veti putea vedea in timp real numarul de utilizatori care au vazut reclama dumneavoastra pe site si de asemenea nr -ul de click -uri generate catre site -ul dumneavoastra. In masura in care rezultatele campaniei nu sunt multumitoare, puteti interveni in orice moment, schimband strategia de publicitate.

TARIFE PUBLICITATE – BULK (Afisare fixa 24 de ore a bannerului)

Tariful in functie de formatul banner-ului
L H Denumire Tarif BULK
468 60 Full Banner 3,00 E
728 90 Leaderboard 4,50 E
300 250 Medium Rectangle 3,00 E
300 100 Half Banner 2,50 E
*** Reduceri pentru volumul campaniei
Afisari banner Tarif
< 30 zile tarif normal
60 zile – 90 zile -5%
120 zile – 150 zile -10%
> 180 zile -15%
Afisat doar pe o zona -50%

TARIFE PUBLICITATE – DIVERSE

* Link follow in footer (pentru Google SEO) – 50 euro/luna.

* Promovare unitate de cazare, han, alte activitati, etc. in interiorul descrierii unui obiectiv turistic prezentat pe site prin banner  – 5 euro/luna, minim 6 luni (468×60)

* Promovare unitate de cazare (recomandata) in meniul din dreapta site – deasupra sectiune cazari – 10 euro/luna/zona (ex. Litoral) – 50 euro/luna/toate zonele (va aparea pe intreg siteul) – promovarea va fi facuta prin banner de 300×100 cu link catre siteul dvs. sau cu text.

Spatiile publicitare sunt administrate de catre agentia de publicitate RoAdvertising

CONTACT SITE