Vila Horia – Busteni Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare busteni cazare in muntenia cazare judetul prahova cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare valea prahovei pensiune in busteni pensiune pe valea prahovei

 

Vila Horia - Busteni

Un loc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat, organizarea unui protocol, simpozion sau orice alt eveniment.
Situata in orasul Busteni, la 131 km de orasul Bucuresti si 35 km de orasul Brasov, Vila Horia din cartierul Zamora, dispune de un teren de 1000m, din care 300m locuibili ce contin – un living, sufragerie (bucatarie tip american), hobby-room, sala de sport, sase dormitoare, sase bai – toate la cele mai inalte standarde.

Capacitate de cazare:
5
1

Album foto Vila Horia – Busteni

Facilitati cazare Vila Horia – Busteni


Harta zonala Vila Horia – Busteni

Descriere Vila Horia – Busteni
Vila superba, situata intr-o pozitie privilegiata, in apropierea punctului de plecare al telecabinei, catre cota 2200 m, pune la dispozitia turistilor un living, o bucatarie in stil american complet utilata, masa pentru 12 persoane.
Cazare in 6 camere cu pat matrimonial (4 camere cu baie proprie, 2 camere cu baie pe hol + cabina de dus in camera), sala entartaiment( masa biliard + darts)
Va stau la dispozitie teren de tenis pe zgura cu instalatie nocturna, masa de billiard, tenis de masa, Tv cablu, Dvd, combina muzicala hi-fi dolby surround, telefon, internet wiereless, semineu, garaj, terasa exterioara cu mese, fotolii, barbeque, fantana arteziana.
Vila este amplasata intr-o zona linistita, lipsita de trafic auto si are vedere panoramica spre masivului Bucegi (cruce), la 300 m de Dn 1. Acces foarte usor atat vara cat si iarna. Va ofera posibilitati de recreere multiple, impreuna cu prietenii, intr-un cadru pitoresc si atractiv.
Vila are centrala proprie de gaze, hidrofor, posibilitate de parcare a autoturismelor in curte.
Arhitectura este deosebita, cu finisaje speciale, ce creeaza o atmosfera intima si placuta. Este un loc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat, organizarea unui protocol, simpozion, intalniri de afaceri sau orice alt eveniment.
Vara se pot face foarte multe excursii pe cele mai frumoase trasee din muntii bucegi, folosind telecabina Busteni-babele.
Puteti vizita urmatoarele obiective turistice: Crucea Caraiman, cabanele Omu, Babele, Pestera, Diham, Castelele Peles, Pelisor si Bran; Muzeul de vanatoare de la Posada si Manastirile din Sinaia si Predeal.
Iarna se poate schia pe partia “Kalinderu” din Busteni, inaugurata in anul 2005 si amenajata la standarde internationale, avand si instalatie nocturna. Partia are o lungime de 1470 m, diferenta de nivel de 300 m, latime de 40 m, instalatie de inzapezire artificial, durata de urcare 4 minute. Se pot organiza cursuri de initiere in sporturile de iarna-scoala de schi, sau de vara-scoala de tennis si alpinism.

Cabane montane in zona
Varful si cabana Omu – cabana aplasata la cea mai mare inaltime in Carpati (altitudine – 2507m).
Prima constructie pare a fi cea ridicata in 1888, in anul 1900 este construita o a doua cabana, in 1926 incepe reconstructia cabanei. In ianuarie 1926 constructia era deja ridicata pe virf. Inaugurarea oficiala a avut loc la 7 august 1926. Intre 1936 si 1937 au loc lucrari de extindere, rezultatul fiind cladirea care se pastreaza aproximativ in aceeasi forma pina astazi.
Cabana Pestera – situata pe valea superioara a Ialomitei, in Poiana Crucii, la poalele muntelui Cocora, in imediata apropiere a Cheilor si Pesterii Ialomitei (altitudine – 1610m). Acces din Busteni, poteca pe valea Jepilor, pe sub linia de telecabina Busteni-Babele, pe la cabana Caraiman, cabana Babele(2200m), apoi in coborire, pe Piciorul Babelor.
Cabana Malaiesti – situata pe versantul nordic al masivului, in valea Malaiesti (altitudine -1720m). Acces – CFR Busteni; poteca 5 ore de mers. In acest moment exista un adapost improvizat pe locul fostei cabane si un refugiu, cabana arzand complet acum cativa ani.
Cabana Babele – (altitudinea – 2200 m) pe muntele cu acelasi nume; deschisa permanent cu 130 locuri, restaurant, telefon, incalzire cu gaze, apa curenta, lumina electrica. Acces din Busteni cu telecabina.
Cabana Diham – Masivul Bucegi -abruptul nordic al masivului (altitudine – aprox.1320 m). Capacitate: circa 80 locuri, anexe de vara.
Cabana Caraiman – Situata pe versantul prahovean al Muntilor Bucegi, in Saua Mica a Caraimanului (altitudine – 2025m). Acces din Busteni, poteca marcata pe valea Jepilor, pe sub linia de telecabina Busteni-Babele.
Valea Jepilor – In platoul Bucegilor sub Varful Caraiman, in dreptul cabanei Caraiman orientata catre est, la limita abruptului formand Cascada Caraiman, inalta de cca 40m. Strabatuta de poteca marcata ce face legatura intre Localitatea Busteni si Cabana Caraiman si de linia de telecabina Busteni – Babele.

Contact
Telefon: 0748.949.395
Email: mplesoiu@mailbox.ro


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
 1. magda popescu
  2011-02-06
  23:08:32

  vila este intr-o stare buna, insa dotarea si facilitatile sunt varza: usi care nu se inchid, dulapuri care care se dezintegreaza, saltelele si pernele incomode, prosoape putine.
  facilitatile:
  - toaleta defecta, jacuzzi nefunctional
  - sauna e pt pitici
  - masa de biliard trage, tacurile sunt terminate, spatiul mic
  - masa de tenis e rupta si putreda
  - camerele de la mansarda sunt ok pt copii sau pt pitici
  - in nici un caz nu este o vila in care este posibila organizarea unui protocol, simpozion, intalniri de afaceri
  - cat despre cele mai inalte standarde.... cred ca cele de mai sus sunt suficiente ca sa va faceti o idee.

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>